Dnevna vrata za trezorski prostor

Dnevna vrata poskrbijo za zaščito pred nepooblaščenimi dnevnimi vstopi, ko so glavna trezorska vrata odprta.


Lastnosti dnevnih vrat

Dnevna vrata so lasersko izrezana iz ene same jeklene pločevine z dodatnimi ojačitvenimi profili. Standardne dimenzije so 1.895mm x 890mm, s težo cca. 60kg, vendar lahko dimenzije vrat prilagodimo vašim potrebam.

Prav tako lahko sami izberete dizajn dnevnih vrat. Možno je veliko različnih izrezov, od standardnih geometrijskih likov do raznih abstraktnih oblik. Poleg tega lahko vratom dodamo vaš logotip. Zaradi varnosti uporabnikov se je potrebno izogibati izbiri manjših vzorcev in izrezov z ostrimi robovi.

Dnevna vrata so pobarvana v standardni barvi, po lestvici RAL 7035, vendar jih lahko na vašo željo pobarvamo tudi v različnih barvah RAL lestvice.


Zaklepanje dnevnih vrat

Standardno zaklepanje je cilindrična ključavnica s kljuko na obeh straneh, vendar se lahko dnevna vrata opremijo z drugačnimi tipi ročajev, kot npr. gumb ali kljuka na eni strani in s ključno odprtino na drugi strani. Po želji je možna opcija elektronskega sproščanja zapaha.


Montaža dnevnih vrat

Na okvir trezorskih vrat so privarjene tri pritrditvene točke, na katere se namestijo dnevna vrata. Dve točki sta namenjeni za pritrditev tečajev, ena točka pa je namenjena zapahu vrat.

Dnevna vrata za trezorski prostor

Tehnična skica dnevnih vrat za trezorski prostor
kontakt