O nas

Že od leta 1901 v podjetju Primat d.d. skrbimo za varovanje vaših dragocenosti.

Podjetje Primat je eden vodilnih proizvajalcev certificiranih izdelkov varnostne opreme v Evropi. Ponujamo protivlomne in ognje odporne certificirane sefe, trezorske prostore in vrata, bankomatne in druge specialne blagajne, protivlomne omare ter drugo varnostno opremo in kovinsko pohištvo.

Imamo dolgo tradicijo in na to smo izjemno ponosni. Že več kot 120 let skrbimo za varovanje dragocenosti naših strank. Naše izdelke najdete v preko 30 državah širom sveta in sposobni smo zadovoljevati najzahtevnejša pričakovanja ter najti najboljše rešitve.

Razpolagamo z lastnimi proizvodnimi kapacitetami v Sloveniji in Srbiji, močnim razvojnim oddelkom, prijaznim in strokovnim prodajnim osebjem ter kvalificiranim proizvodnim kadrom. Vse to je naša garancija za vaše zadovoljstvo. Z glavnim distribucijskim centrom v Sloveniji zagotavljamo hitre dobave po vsem svetu, saj smo locirani v centru Evrope.

Za zagotavljanje konkurenčnosti in uspešno pozicioniranje na trgu proizvajalcev varnostne opreme, je potrebna nenehna inovativnost in proaktivnost, česar se dobro zavedamo. Kot zelo izkušeni strokovnjaki za varnostno opremo smo polegi serijskih izdelkov sposobni skonstruirati, razviti in izdelati tudi rešitve po meri za vsakega kupca.

Kvaliteta izdelkov je vselej na prvem mestu, zato temu posvečamo največ pozornosti. Tukaj kompromisi ne obstajajo. Vsak nov izdelek je skrbno preverjen in testiran preden zapusti našo tovarno. Naše več kot stoletje bogate izkušnje so garancija za kvalitetno izvedbo vsakega naročila. Primatovi izdelki zagotavljajo visoke standarde kvalitete in dolgoročno varnost vašim dragocenostim.

Vabimo vas, da se pridružite številčni družini zadovoljnih Primatovih strank! Z veseljem vam pripravimo ponudbo.

kontakt