Nasveti za izbiro omar in regalov

Shranjevanje dokumentov v omarah

Arhivske, kartotečne in ognjevarne omare

Dokumente, ki so pomembni za nas ali naše podjetje, moramo spraviti na varno in zanesljivo mesto. Arhivske omare so namenjene organiziranemu in preglednemu shranjevanju fasciklov in ostalih oblik arhiviranja dokumentov. Njihovo nadgradnjo predstavljajo ognjevarne omare, ki v primeru požara vaše dokumente ohranijo na varnem. Izbirate lahko med različnimi stopnjami ognjevarne zaščite. Za pregledno shranjevanje kartotek so na voljo kartotečne omare, ki predstavljajo prostorsko ugodno rešitev.

Vse omare so na voljo v različnih dimenzijah in z različnimi možnostmi zaklepanja. Presenetile vas bodo s svojo prostornostjo ter razmerjem med velikostjo in količino shranjenih dokumentov.

Arhivska omara AO-DV

Shranjevanje dokumentov na regalih

Fiksni in polični arhivski regali

Za shranjevanje dokumentov v fasciklih ali drugih oblikah shranjevanja, so na voljo fiksni in polični arhivski regali. Estetsko in funkcionalno oblikovani sestavni deli omogočajo enostavno in hitro montažo.

Odlična rešitev za vaš prostor!

Fiksni regal

Oprema garderobnih prostorov

Kovinske garderobne omare so odlična rešitev za maksimalen izkoristek prostora. Namenjene so odlaganju oblačil in osebnih predmetov v delavnicah, garderobah in slačilnicah v telovadnicah in športnih centrih.

Na voljo so različne izvedbe in možnosti vgradnje dodatnih polic ter fiksnih pregrad.

Kovinske garderobne omare Primat
Prekatniki so manjša različica kovinskih garderobnih omar. Zanje je značilna večja količina vrat po višini. Namenjene so shranjevanju manjšega števila osebnih predmetov v šolah, nakupovalnih centrih, v prostorih društev ipd..
Prekatniki Primat

Shranjevanje pripomočkov za čiščenje

Omare za čistila so namenjene preglednemu in varnemu shranjevanju različne opreme in pripomočkov za čiščenje. Umestite jih lahko v domač utility, delovno sobo ali v poslovne prostore, ki so namenjeni shranjevanju delovnih pripomočkov.

Omara za čistila

Shranjevanje kemikalij in nevarnih snovi

Za varno shranjevanje kemikalij in drugih nevarnih snovi smo razvili namensko omaro za kemikalije, ki s svojimi lastnostmi skrbno varuje snovi, ki bi lahko predstavljale nevarnost ob neustreznem rokovanju z njimi.

Omara za kemikalije

Skladiščni regali

Za optimalno izkoriščenost pisarniških, arhivskih, knjižničnih in drugih skladiščnih prostorov, smo sestavili široko ponudbo regalov.

Za skladiščenje lažjih in srednje težkih bremen so primerni regali Primarak. Kvalitetna izdelava zagotavlja stabilnost, zanesljivost in trajnost izdelka, montažna izvedba pa omogoča poljubno sestavljanje regalnih sklopov.

Regal Primarak
Za skladiščenje profilov, cevi in podobnega paličastega materiala so primerni konzolni regali.
Konzolni regali Primat
Za shranjevanje palet so primerni paletni regali, ki navdušujejo s svojo enostavno montažo, prestavljanjem polic brez vijačenja. Na voljo so v različnih dolžinah in vrstah profila.
Paletni regali Primat

Shranjevanje orožja

Močne in robustne omare za orožje so odlična izbira za varno hrambo dolgocevnega orožja. Namenjene so posameznikom, lovskim društvom, policijskim postajam, vojašnicam in ostalim ustanovam, ki potrebujejo varno in zanesljivo hrambo orožja.

Omare za orožje
kontakt