Sefi za upravljanje z gotovino

(Cash Management Safes, Geld Management Tresore)

PRIMAT sledi razvoju in potrebam strank. Nekoč so bili le bankomati tisti, ki so omogočali enostavnejše rokovanje z gotovino in neposreden samopostrežni prevzem. Danes se funkcionalnost različnih naprav za upravljanje z gotovino bliskovito razvija, nastajajo nove in nove naprave, ki jih nekoč nismo poznali. Vsem je skupno, da upravljajo z gotovino, le področja uporabe so se močno razširila. Danes tovrstne naprave niso vezane več samo na bančno poslovanje in bančne stranke. Krog uporabnikov se je precej razširil, vse od trgovcev, logističnih podjetij do igralniške industrije in turizma.

Nove ideje in nove potrebe rodijo nove izdelke. PRIMAT ima bogate izkušnje na področju razvoja varnih certificiranih sefov, ki jih naročniki vgrajujejo v svoje končne izdelke. Najsi gre še za tako zahtevne in nenavadne želje, podjetje Primat jih lahko uresniči.

Pri iskanju rešitev za naročnika sodelujemo od samega začetka. Pomagamo pri zasnovi in ideji, izdelamo prototip, poskrbimo za certificiranje skladno z evropskim standardom EN 1143-1 oz. SIST 1143-1 v različnih varnostnih stopnjah ter zagotavljamo kvalitetno proizvodnjo in redno dobavo.

Povpraševanja ne tem področju je vse več in naši certificirani sefi so že sestavni del številnih naprav za upravljanje z gotovino.

Naj bo rešitev PRIMAT tudi del vašega uspeha.


Kontaktirajte nas!
kontakt