Paketomati

Visoko kakovostni in robustni izdelki, ki so nastali v sodelovanju z belgijskim partnerjem, podjetjem Mobile Locker.

Pri izdelavi paketomatov Primat je podjetje Primat d.d. združilo moči z belgijskim partnerjem, podjetjem Mobile Locker, ki je razvilo učinkovito programsko rešitev ter zagotavlja tehnično podporo delovanja celotnega sistema. Naše dolgoletne izkušnje pri izdelavi kovinskih izdelkov na eni strani ter izvrstne IT rešitve podjetja Mobile Locker na drugi strani, so prispevale k razvoju visoko kvalitetnega, tehnološko dovršenega in robustnega izdelka - paketomata Primat, ki ga uspešno tržimo po vsem svetu.

Paketomat Primat

Zakaj izbrati paketomate Primat?

V izredno konkurenčnem okolju morajo trgovci nenehno iskati inovativne in sodobne poti do kupcev. Ena od poti je seveda spletna prodaja s katero trgovci najlažje in najučinkoviteje sledijo konkurenci in željam kupcev. Pri tem pa se pojavi vprašanje, kako svoje izdelke najenostavneje dostaviti kupcem? Trgovci se najpogosteje odločajo za dostavo preko kurirske službe. Vendar je takšna dostava lahko precej draga, poleg tega pa ne zagotavlja vselej uspeha, saj strank pogosto ni doma. V tem primeru je stranka nezadovoljna, saj mora sama po paket na drugo prevzemno mesto. Paketomati Primat rešujejo to zagato!

Prednosti paketomatov Primat

Uporaba paketomata zagotavlja brezstičen proces primopredaje izdelkov. Tako prevzem kot plačilo  potekajo hitro, enostavno in brez osebnega stika med kupcev in prodajalcem.
Pakatomat je namenjen postavitvam na prostem in omogoča non stop delovanje, torej 24 ur na dan, vse dni v letu. S tem je poenostavljena dostopnost in povečan promet.
Paketomati so tehnološko dovršeni. Opremljeni so z zaslonom na dotik, čitalcem za QR kode in terminalom za plačila. Priklopljeni so na električno in internetno omrežje.
Paketomati so vsestransko uporabni. Koristni so za trgovcev knjižnicah za izposojo in vračilo knjig, na avtobusnih ali železniških postajah za začasno hrambo prtljage in podobno.

Delovanje paketomatov Primat

  1. S programsko aplikacijo lahko preko osebnega računalnika kadarkoli in kjerkoli nadzirate svoj paketomat.
  2. Vsako prejeto naročilo lahko obdelate v par korakih, naredite najavo v sistem, vpišete kontakt kupca in nato le še vložite naročeno blago v paketomat, kjer bo počakalo na prevzem.
  3. Takoj, ko vložite blago v paketomat, bo kupec prejel obvestilo o prejeti pošiljki, QR kodo ter navodila za prevzem.
  4. Pošiljko lahko naslovnik prevzame hitro in enostavno. Na paketomatu skenira prejeto QR kodo in vrata za prevzem pošiljke se mu bodo avtomatično odprla.
  5. Če je potrebno plačilo, lahko kupec to opravi preko plačilnega terminala na samem paketomatu.
  6. Primopredaja je s tem uspešno zaključena.

Paketomati sestavljeni po vaših željah

Vsak paketomat je sestavljen iz modulov z različnimi velikostmi omaric, ki so opremljene z elektronskimi ključavnicami. Pri zasnovi vašega paketomata lahko izbirate med različnimi tipskimi moduli in si sestavite konfiguracijo po želji, ki bo skladna z vašimi potrebami. Vsak paketomat je možno naknadno razširiti ali zmanjšati - dodajo oziroma odvzamejo se le moduli.

Na fotografijah lahko vidite različne možnosti postavitve. Preverite naše rešitve in z veseljem vam pripravimo ponudbo.

Paketomat Primat
Paketomat Primat
Paketomat Primat
Paketomat Primat
kontakt